Weidse Wetering medio juni in verkoop, bekijk het definitieve ontwerp!

18 mei 2020

We hebben weer nieuws en informeren je dan ook graag over de voortgang van nieuwbouwproject Weidse Wetering en de ontwikkelingen in aanloop op de geplande start verkoop van de 40 gasloze en duurzame nieuwbouw koopwoningen in dit prachtig gelegen plan.

Een vogelvlucht over het plan

De afgelopen periode is achter de schermen hard gewerkt aan het definitieve ontwerp van de wijk en de woningen. We presenteren dan ook met gepaste trots de fraaie vogelvlucht van het plan. Zo krijg je al een goede indruk van de diverse woningen in het plan en bovendien de vrije ligging met weids uitzicht over de groene en waterrijke omgeving.

Weids wonen in een landelijke omgeving

Bij het maken van de vogelvlucht hebben we door middel van een drone prachtige opnames gemaakt van de omgeving en locatie van het project welke terug te vinden zijn op de website. Vanuit de wijk ervaar je op elke plek de verbinding met het uitgestrekte polderlandschap en het water. Dat maakt naast de centrale ligging het wonen in Weidse Wetering extra bijzonder!

Planning start verkoop

Zoals het er nu uitziet verwachten wij medio juni in de verkoop te gaan met alle woningen! Deze start verkoop zal online plaatsvinden waarbij alle verkoopstukken online beschikbaar zijn en wij je vragen kunnen beantwoorden. Direct na de start verkoop kan jij je inschrijven voor je favoriete woning(en). In aanloop op de start verkoop zullen wij steeds meer impressies en informatie over de woningen, indeling en prijzen met je delen.

Tot snel!

Wij gaan snel weer verder met het voorbereiden van de verkoop van dit fraaie project en hopen je binnenkort weer een update te kunnen sturen!

Hartelijke groet,

Namens het gehele verkoopteam Weidse Wetering