Achter de schermen

12 december 2019

Achter de schermen zijn wij als verkoopteam met veel positieve energie bezig met de ontwikkeling van het project en alle voorbereidingen voor de start verkoop van dit prachtige plan.

Op dit moment zijn er nog geen beelden van de woningen en zijn er ook nog geen prijzen bekend. Uiteraard snappen we dat je hier erg benieuwd naar bent! Zoals je wellicht begrijpt vraagt de totstandkoming van het ontwerp en de uiteindelijke prijzen een zorgvuldig traject waarbij veel facetten van invloed zijn.

Op dit moment is o.a. de architect druk bezig met de eerste schetsen van de woningen, de  indeling en het verkennen van de bouwkundige indelings- en uitbreidingsvarianten. Daarnaast worden de plattegronden voorbereid en wordt er gewerkt aan de visualisatie van de toekomstige woningen.

In aanloop op de definitieve start verkoop van het project zullen we via de website en de nieuwsbrief je steeds meer informatie geven over het project, de uitstraling en voorzichtige prijsindicaties. We kijken uit naar de start verkoop en hopen je binnenkort verder te informeren. 

Hartelijke groet,
Verkoopteam Weidse Wetering