Weidse Wetering, Hoogmade

Toekomstig

Ga hier naar de projectwebsite!

Weidse Wetering

WEIDSE WETERING
“Waar landelijk en centraal wonen samenkomen”

WONEN IN WEIDSE WETERING
Aan de rand van het dorp Hoogmade, direct tegen de uitgestrekte polder, komt de nieuwe wijk Weidse Wetering. De door water en weilanden omgeven wijk bevat 40 stijlvolle koopwoningen in verschillende prijsklassen voor zowel starters als doorstromers. De woningen zijn zeer energiezuinig en worden gasloos opgeleverd waarmee ze klaar zijn voor een duurzame toekomst. De tussen- en hoekwoningen kennen verschillende woonoppervlaktes en zijn verdeeld over 4 fraai vormgegeven woonblokken waarbij diverse woningen beschikken over een royaal perceel en riante berging. Het zogenaamde wooneiland is omringd door een brede sloot die aan twee zijden grenst aan de polders van Hoogmade. Vanuit de wijk en de woningen kijk je weg over het weidse landschap en ervaar je de rust, de ruimte en het vrije gevoel wat zo kenmerkend is voor het landelijk wonen in Hoogmade.

GENIETEN VAN LANDELIJK WONEN EN DE NABIJHEID VAN DE STAD!
Het dorp Hoogmade ligt ten noordwesten van Leiden maakt onderdeel uit van de gemeente Kaag en Braassem en is centraal gelegen in het Groene Hart. De dorpskern wordt omgeven door een waterrijk en uitgestrekt polderlandschap en ligt midden in een rustgevende natuurlijke omgeving waar het volop genieten is! Bovendien ligt Hoogmade aan het bekende riviertje de Does. Het riviertje de Does is onlosmakelijk met het dorp verbonden en wie Hoogmade via het water binnenkomt, raakt onmiddellijk gecharmeerd van de landelijke schoonheid van het dorp. In de dorpskern en rond de Does vindt je o.a. gezellige restaurantjes, een supermarkt, de nieuwe brede school Ter Does met een basisschool en kinderopvang, diverse bootverhuurders en een eigen jachthaven aan de Kromme Does. Dankzij de centrale ligging van Hoogmade kan het landelijk wonen ook gecombineerd worden met de gemakken van de stad.

LEIDEN, AMSTERDAM EN SCHIPHOL BINNEN HANDBEREIK
De charme van het landelijk wonen in een dorpse setting in combinatie met de centrale ligging maakt het wonen in Hoogmade zo geliefd. Want door de ligging nabij de A4 zijn de grotere woon-werk steden als Leiden, Den Haag, Amsterdam maar ook Schiphol snel bereikbaar. Zo ligt het centrum van Leiden op slechts enkele minuten afstand. In deze prachtige stad kun je heerlijk genieten van de vele gezellige winkels, de bioscoop en het theater of gewoon van een kop koffie op een terras.

ERVAAR HET ULTIEME VAKANTIEGEVOEL IN JE EIGEN WOONPLAATS!
Wonen in Hoogmade is wonen in een prachtige groene en waterrijke omgeving. Het geliefde dorp Hoogmade kent niet voor niets een eigen camping. De rust, de dorpse charme, de diverse wandel- en fietsroutes door de polder, de vele vergezichten over het landschap met de kenmerkende molens, de ligging aan de Does en de aanwezigheid van een eigen jachthaven is wat Hoogmade zo geliefd en uniek maakt. Trek de polder in op de fiets, huur een bootje en maak een een vaartocht richting het Braassemermeer, de Kagerplassen, de Wijde AA of het centrum van Leiden. Gooi een hengel uit vanuit je eigen achtertuin, ga eens suppen, kanoën of zeilen en ervaar het ultieme vakantiegevoel in je eigen woonplaats!

PLANNING
Naar verwachting start de verkoop van Weidse Wetering medio juni van dit jaar. Naar verwachting kan er dan in het 4e kwartaal 2020 gestart worden met de bouw van de woningen die dan circa een jaar later (4e kwartaal 2021) opgeleverd kunnen worden.

INTERESSE?
Mocht je interesse hebben, meld je dan aan op de projectwebsite en de Facebook pagina van Weidse Wetering en wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het project!
Lees verder...

Nieuws over Weidse Wetering

Weidse Wetering medio juni in verkoop, bekijk het definitieve ontwerp!

We hebben weer nieuws en informeren je dan ook graag over de voortgang van nieuwbouwproject Weidse Wetering en de ontwikkelingen in aanloop op de geplande start verkoop van de 40 gasloze en duurzame nieuwbouw koopwoningen in dit prachtig gelegen plan.

Lees verder

Drukbezochte informatiebijeenkomst!

Afgelopen donderdag 12 maart jl. hebben wij vele geïnteresseerden en dorpsbewoners mogen ontvangen en voor zover mogelijk mogen informeren op de informatieavond voor Weidse Wetering in het Cultureel Centrum van Hoogmade. Onderstaand een kort verslag van de avond!

Lees verder

Informatiebijeenkomst Weidse Wetering

In aanloop op de definitieve start verkoop van dit fraaie project organiseert Vink en Veenman op donderdagavond 12 maart speciaal voor alle belangstellenden een informatiebijeenkomst.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte van Fenemalaan
317 m
Bushalte Kerkstraat
369 m
Bushalte van Klaverweijdeweg
547 m
Bushalte Zuideinde
728 m
Bushalte Stenenbrug
911 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
rkbs Ter Does
310 m
De Schakel
2.75 km
Visser 't Hooft Lyceum
2.8 km
Christelijke Basisschool de Rank
4.23 km
Openbare Ruil Mini-Bibliotheek
4.27 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
291 m
Hoogvliet
2.88 km
Zeeman
3.1 km
Hema
3.11 km
Dirk van den Broek
3.13 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Rijnland Ziekenhuis
2.79 km
Rijnland Apotheek
2.87 km
Apotheek Boehmer
3.06 km
Tandartsenpraktijk D.E. Verlinden
3.66 km
De Tandarts
4.02 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaar

Drieman Nieuwbouwmakelaars

Alphen aan den Rijn

Weidse Wetering

Is een ontwikkeling van:

Vink+Veenman

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.